Yaşam Kent Moymul

S A Y F A Y I   K A Y D I R

360
YAŞAM KENT MOYMUL, 1617 m² lik arsa üzerine kurulacak, toplam 3500 m² inşaat alanı ile Tavşanlı İlçesi MOYMUL Mahallesi Tunçbilek Caddesi üzerinde planlanmış modern mimariyle buluşan yeni yaşam alanları sunmaktadır.

YAŞAM KENT MOYMUL projesi İki bloktan oluşmaktadır.A blokta zemin kat işyeri 3+1 ve 2+1 12 adet daire B blok zemin kat işyeri 3+1 8 adet daire seçenekleri ile müşterilerine ferah ve konforlu bir yaşam alanı sunmaktadır.

YAŞAM KENT MOYMUL projesi ister yatırım ister yaşam amacıyla sizin tüm ihtiyaçlarınıza cevap verecek şekilde tasarlanmıştır.

YAŞAM KENT MOYMUL otoparkı ve güvenli site yaşamı hem de İlçenin en gözde Aile bahçesi olan BALIKLI PARK ile içi içe olması özelliği ile sizlere yeni bir dünya yaratarak eşsiz bir yatırım değeri de sunmaktadır.

ÖZKAN YAPI İNŞAAT olarak projelerimizde ortaya koyduğumuz müşteri memnuniyeti odaklı ve proje değer artışı hedefimizden sapmadan yeni yaşam alanları sunmaya YAŞAM KENT MOYMUL projemiz ile devam ediyoruz.Bizi takip etmeye devam edin.

 

Daire Görselleri